27 Şubat 2011 Pazar

Evinizi Güzelleştirecek Fikirler!

Evinizde fark yaratacak değişimler için avuç dolusu para harcamanız gerekmez. Bazen birkaç basit detay, bütün evin havasını değiştirebilir.  
Elinizdeki küçük değerli objeleri birlikte kullanarak, büyük bir sanat köşesi oluşturabilirsiniz. Farklı boyutlarda resimler, dekoratif tabaklar veya aynalar, geniş bir duvarda son derece şık duracaktır. Ancak duvara asmadan önce, gruplayarak denemeler yapın ve çiviyle delmek yerine, çift taraflı bant kullanmayı deneyin.

Cam tepsinizi canlı bir renge boyayarak aksesuarlarınız için değerlendirebilir ya da minik pufunuzu yenileyerek, kullanışlı bir kahve sehpası yapabilirsiniz.

Komodin, yan sehpa veya lambader gibi benzer eşyaları yan yana yerleştirmekten kaçının. Bu evinizi mobilya dükkanı gibi gösterir. Ancak çerçeveler ve tablolar gibi aksesuarların bir arada durması güzel olur.
Yazının devamı için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

Mutfağınızda biraz hareket için, renkli ekmek sepetlerini dekoratif şekilde kullanabilirsiniz.

Çift taraflı yatak örtüsü, odanıza bir yerine iki farklı tarz katacaktır. Ruh halinize göre istediğiniz tarafı kullanabilirsiniz.

Tüm aksesuarlarınızı bir odaya toplayın. Sonra yeniden yerleştirin. Yıllardır aynı duran vazo bile, yeni yerinde gözünüze farklı görünecektir. Ayrıca eviniz hiç para harcamadan yeni bir görünüm kazanır.

Giriş kapınız uygunsa, dekoratif eşyalarla kişiselleştirebilirsiniz. Kapı numaraları, tokmaklar, ziller, hatta kapı otomatını bile diğerlerinden ayırarak daha değişik şekiller verebilirsiniz.

Bütçeniz sadece bir şeyi değiştirmeye yetiyorsa, üzülmeyin! Hakkınızı pencerelerden yana kullanabilirsiniz. Fazla geniş ve yüksek olmasa da, tavandan asılan bir perde sistemi, evinizi zenginleştirecektir. Ancak dikkat çekmek için seçiminizi, koyu ve çarpıcı desenlerden yana kullanmalısınız.

Dekorasyon için hesaplı davransanız da, evinizde gerçekten beğendiğiniz bir parça için mutlaka yer ayırın ve onu özel bir şekilde sergileyin. Bu, tüm havayı değiştirecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Popüler Yayınlar